Prémium fotó autómata rendezvényekre

Fotósarok Fotógép Bérlés

Mit csinálunk?

BEVEZETÜNK A BULIZÁS ÚJ VILÁGÁBA! BÉRELHETO FOTÓ AUTOMATÁINKKAL A FERGETEGES HANGULAT ÉS A TÖKÉLETESEN ELKAPOTT, VICCES PILLANATOK ÖRÖK EMLÉKKÉ VÁLNAK

Hogyan csináljuk?

Mindent megteszünk azért, hogy emlékezetessé tegyük életed fontos pillanatait. Tudjuk mennyi energiát és idot áldozol arra, hogy a régóta tervezett esküvo, buli vagy céges rendezvény minden apró mozzanata a helyére kerüljön. Velünk minden esemény személyre szabott, egyedi és különleges lesz! Vállalati rendezvények esetén, – kívánság szerint – az automatáinkat, és az elkészült fotókat is céged lógójával vagy szlogenjével emblémázzuk fel. Esküvot, bulit esetleg gyerekzsúrt szervezel? Kreatív csapatunk segít kitalálni a legszuperebb témát, melyhez a hátteret is biztosítjuk!

Egy esküvő csodálatos dolog, de sok izgalommal is jár. A boldogító igen után végre kiereszthetitek a gőzt. Fotó automatáinkkal pedig elkaphatjátok a legjobb és legviccesebb pillanatokat, melyeknek csak a képzelet szabhat határt…

Kattints a részletekért!

Szeretnéd csúcsra járatni a bulit? A Party Booth automatái segítenek benne! Vidám pillanatok, örök élmény, egy felejthetetlen buli emléke… Ezt adjuk mi Neked!

Kattints a részletekért!

Kiemelt ügyfeleknek szeretnél egy felejthetetlen estét szerezni? Vagy a munkatársaknak rendezel céges bulit? A Party Booth-al legyőzhetetlen páros lesztek!

Kattints a részletekért!

KÉPEK

Képek megtekintése

LIKE  WHAT YOU SEE?

Lépj kapcsolatba velünk még ma, és kérjetek személyre szóló csomag ajánlatot!

+36 30 940 8075


Party Booth photobooth bérlése az ország egész területén. Hordozható érintő képernyős szelfi eszköz azonnali fényképnyomtatóval.